Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz 10, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Askere Götürülmesi Gerekenler

Şimdi bunun hakkında daha önce bir kaç yazı yazdım. AskerAGA ya daha önce yazdığım yazılardaki malzemeleri götürseniz işe yarar ama götürmeseniz de olur. Zaten askerde işinize yarayacak her şey satılıyor. Boşa yük yapmayın derim. Ben götürdüğüm bir çok şeyi kullanmadım bile. Ben askerliği mi Gökçeada da yaptım. Orada ada koşulları geçerliği olduğu için kantinde satılan bazı ürünler piyasadan daha pahalı oluyordu. Ama çarşıya çıkınca tahtekale sağolsun herşeyi oradan temin ediyordum. Birde şöyle bir durum var. Benim askerlik yılbaşına denk geldi. Birde acemiydim yani dışarıya çıkamıyordum. Askeriye de de yılbaşında sayım oluyormuş bitmek bilmemişti o sayım 1 ay kadar kapalıydı. Hiç bir şey satılmadı. İşte o sırada tam rezillik çektim. İç çamaşırı vs konularında. O yüzden iç çamaşırı bol miktarda götürün. Yazın yada kışın fark etmez. Çünkü çok fazla terliyorsunuz. Sürekli değiştirmek gerekiyor. Gerçi bir süre sonra pisliği alışıyorsunuz. Leş gibi kokuyorsunuz ama fark etmiyorsunuz e

Silikon Tabanlığın Önemi

Evet arkadaşlar askere gitmeden önce mutlaka  silikon tabanlık almayı unutmayın. Herşeyi unutun ama silikon tabanlığı almadan gitmeyin. Neden yüzde yüz alın dediğimi asker e gidince anlayacaksınız. Günün büyük bir bölümünü bot ile geçireceksiniz. Botu ayaklar sevmez ve ayaklarınız askerlik bitene kadar kötü olur. Ve zorluk çıkarır. Rahat etmek için mutlaka silikon tabanlık alın. Birde askerliği komando olarak yaparsanız sürekli intikaller olur ve bu intikallerde ayaklar su toplar. Su toplamasını istemiyorsanız bu tür önlemleri önceden alın. 

AskerAGA Tekrar Yayın Hayatında

Evet arkadaşlar tekrar AskerAGA blogunu aktif hale getirmeye karar verdim. Zaten mecburen ara vermiştim. Çünkü askere gitmiştim. Eskiden AskerAGA sitesinde internette öğrendiğim bilgileri yazıyordum. Asker e gitmeden önce araştırmalarım sonucu bulduğum bilgileri AskerAGA sitesinde paylaşıyordum. Ama artık asker liğini yapmış birisi olarak kendi bilgilerimi de burada yayınlayacağım. Görmüş birisi olarak asker liği daha iyi anlatacağım. Ayrıca bilmek ve öğrenmek istediğiniz her şeyi bana bu başlık altından yada facebook sayfamız dan sorabilirsiniz. İlk olarak askerde işinize yarayacak malzemeleri tek tek ele alacağım. Ama bunu diğer konularımda anlatacağım.