Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ekim 1, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kısa Dönem Askerlik Süresi

Askerlik hakkında gündemde değişiklikler konuşulurken kısa dönem askerlik yapacaklar kendi süreleri hakkında herhangi bir değişiklik olup olmayacağını düşünmektedir. Başbakan tarafından yapılan açıklamaya göre kısa dönem askerlik yapacak kişileri mutlu edecek bir haber çıkmadı. Uzun dönem askerlik 12 aya indirilecek ama kısa dönem askerlik eskisi gibi 6  ayda kalacak.

Askerlik Kısalıyor Mu?

Askerlik kısalıyor. Başbakanın açıklamasına göre uzun dönem askerlik yapanların süresi 12 ay inerken kısa dönem askerlik sürelerinde değişiklik olmayacak ve 6 ay olarak devam edecekler. Askerlik süresinin kısalacağı tarih ise daha belirli değil. Detaylar çok yakında askeraga blogundan takip edebilirsiniz. Edindiğimiz yeni bilgileri anı anına sitemizde paylaşacağız. Askerlik Süresi, Askerlik Süresinde Değişiklik, Askerlik Kısalıyor, Askerlik 12 Ay olacak, Kısa Dönem Askerlik Süresi, Askerlik Ne Zaman Kısalacak bu tarz sorularınıza çok yakında cevap vereceğiz.

Askere Giderken Merak Edilen Sorular

Askere gidecekler merak ettiğiniz tüm soruları AskerAga sitesinden öğrenebilirsiniz. Sitemizde gezinerek daha önce yazdığımız yazılardan yararlanabilirsiniz. Elimizden geldiğince yalın anlatımlar ile makalelerimizi yazdık. Askere giderken merak ettiğiniz herşeyi askeraga sitesinde bulabilirsiniz. Eğer sitemizde sizin merak ettiğiniz konu yoksa ise bize yorum olarak sorabilirsiniz ve bizde en kısa zamanda cevaplamaya çalışırız. Askerga olarak genelde günden yazılarından daha çok uzun süre işimize yarayacak yazıları barındırıyoruz